Ultimate magazine theme for WordPress.

Jawatan Kosong Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)

0 96

Jawatan kosong di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Perak. Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi beberapa jawatan kosong di bawah.

upsi
Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), satu-satunya Universiti Pendidikan di Malaysia dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan menyertai kami meneruskan kebitaraan dengan mengisi jawatan kosong seperti tersenarai.

Jawatan Kosong Terkini di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)

Jawatan Kosong:

 1. Artis Budaya, Gred B27
 2. Penerbit Rancangan, Gred B17
 3. Artis Budaya, Gred B17

Syarat Permohonan
Untuk melihat syarat permohonan sila layari di sini.

Cara Memohon:

 1. Calon-calon yang ingin memohon jawatan di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) perlu mendaftar untuk mempunyai akaun dengan Online Job Application ini. Klik di sini.
 2. Untuk permohonan jawatan kali ke-2 dan seterusnya, calon tidak perlu mendaftar semula/mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.
 3. Permohonan secara online ini hendaklah diisi dengan lengkap kerana permohonan akan diproses menggunakan permohonan online ini. Permohonan online yang tidak lengkap akan ditolak.
 4. Untuk permohonan jawatan bukan akademik, pemohon tidak perlu menghantar sebarang cetakan CV, dokumen permohonan/sijil-sijil hardcopy/fotostat ke UPSI setelah memohon secara online, kecuali jika/setelah diminta berbuat sedemikian.
 5. Bagi permohonan jawatan akademik hendaklah mengambil tindakan berikut:
  – Mencetak CV dan melengkapkan gambar;
  – Melampirkan salinan sijil akademik, transkrip dan skrol;
  – Melampirkan salinan-salinan penerbitan;
 6. Pemohon mestilah menyemak dari semasa ke semasa pengumuman yang dibuat di Berita/Makluman Terkini untuk mengetahui status terkini permohonan misalnya sedang diproses/layak ke ujian tapisan atau saringan/layak ditemuduga/perlu menghantar dokumen permohonan dan sebagainya. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pemohon mendakwa tidak mengetahui mengenai status permohonannya yang disebabkan pemohon tidak menyemak secara online di ruangan ini.
 7. Pemohon diminta mengisi maklumat alamat emel yang aktif. Permohonan secara online ini menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar secara emel kepada pemohon yang disebabkan oleh pemohon tidak mengakses emelnya.

Sila hubungi Bahagian Sumber Manusia di talian 05-4506328 (En.Mustafa, Cik Norlina, Pn. Norul) / 6338 (Pn. Murni) / 6340 (En. Nurul Ashikin) atau e-mel [email protected] untuk pertanyaan.

Tarikh Tutup: 25 Mac 2014

Jawatan Kosong Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Perak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Join Chanel Telegram Info Kerjaya Semasa Secara Percuma