Jawatan Kosong Universiti Utara Malaysia (UUM) (13 Julai 2014)

0
246

Jawatan kosong terkini Universiti Utara Malaysia (UUM), Kedah. Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi beberapa jawatan kosong di bawah.

logo uum
Universiti Utara Malaysia was established for the purpose of developing and prospering management’s education. Its academic programs focus mainly on disciplines such as management, accounting, economy, information technology, public administration, human resource management, and entrepreneurship.

Universiti Utara Malaysia also plays the role as a catalyst in developing the northern region of the Malaysian Peninsular. With the facilities, infrastructure and human resource provided, the University is expected to be able to generate other socio-economic activities.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan kosong di Universiti Utara Malaysia seperti berikut:

Jawatan Kosong Terkini Universiti Utara Malaysia (UUM)

Jawatan Kosong:

  1. Ahli Muzik Gred B27
  2. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S27

Syarat Permohonan:
Calon yang berminat, bolehlah membaca syarat permohonan dengan melayari iklan jawatan kosong di sini.

Cara Memohon:
Permohonan jawatan kosong dan maklumat terperinci mengenai semua jawatan di atas beserta syarat-syarat kelayakan boleh dicapai melalui pautan laman sesawang di sini.

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia,
Jabatan Pendaftar,
Universiti Utara Malaysia,
06010 UUM Sintok,
Kedah Darul Aman
Tel: 04-928 3114/3113
Faks: 04-928 3120

Tarikh Tutup: 13 Julai 2014

Jawatan Kosong Terkini Universiti Utara Malaysia (UUM) Kedah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here