Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak (13 Julai 2014)

0
558

Jawatan kosong terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak. Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi beberapa jawatan kosong di bawah.

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan menyertai kami dengan mengisi jawatan kosong seperti tersenarai.

Kementerian Perancangan Sumber dan Alam Sekitar dan Jabatan Perkhidmatan Pembetungan Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:

Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak

Jawatan Kosong:

  1. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W17
  2. Pembantu Penilaian Gred W17

Syarat Permohonan
Untuk melihat syarat permohonan sila layari iklan jawatan kosong di sini.

Cara Memohon:
Permohonan jawatan kosong di atas boleh dilakukan secara atas talian dengan menggunakan borang jawatan kosong di sini.

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT DAN CARA MEMOHON, PANDUAN PEMOHON dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi pegawai dari Jabatan Perkhidmatan Pembetungan Sarawak di talian 082-230450.

Tarikh Tutup: 13 Julai 2014

Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here