Job Vacancies Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak

0
8

Jawatan Kosong Terkini di Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak. Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi beberapa jawatan kosong sepanjang tahun 2015 seperti di bawah.

Career Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak

Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan kosong seperti berikut.

  1. Pegawai Veterinar G41
  2. Pegawai Pembangunan Masyarakat S41
  3. Penolong Pegawai Veterinar G27 – 4 kekosongan
  4. Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat S27 – 5 kekosongan

JOB VACANCIES PERKHIDMATAN AWAM NEGERI SARAWAK

Calon yang berminat boleh mendapatkan maklumat lanjut kekosongan jawatan Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak melalui link di bawah.

SYARAT PERMOHONAN

Untuk melihat syarat permohonan sila muat turun iklan jawatan kosong di sini.

HOW TO APPLY JOB VACANCIES PERKHIDMATAN AWAM NEGERI SARAWAK 2015

Cara Mengemukakan Permohonan

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak perlu memohon secara online di sini. Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT DAN CARA MEMOHON, PANDUAN PEMOHON dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment. Maklumat lanjut jawatan kosong kerajaan Negeri Sarawak boleh didapati di sini.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN

31 Mac 2015

PANDUAN MENGHADIRI TEMUDUGA KERAJAAN/SWASTA

Kepada calon layak menghadiri temuduga kerja kerajaan dan swasta adalah disyorkan mendapatkan panduan lulus temuduga kerja kerajaan yang pihak kami edarkan.

Untuk pengetahuan anda, panduan temuduga yang kami edarkan merupakan panduan utama yang telah membantu ramai calon lulus dan menjawat jawatan yang di pohon.

Untuk membeli terus sahaja akses laman jualan di bawah.

Rahsia Bijak Temuduga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here