Info Kerjaya Malaysia
https://xporn.desi
dailypornhd.pro
indianpornxxx.cc

Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) (6 Julai 2014)

0 728

Jawatan kosong terkini Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK). Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi beberapa jawatan kosong di bawah.

Like serta Ikut Facebook Kami, follow Chanel WhatsApp Jawatan Kosong & Telegram Portal SPA9 untuk capaian pantas kekosongan jawatan daripada kami sekarang.

Perbadanan Menteri Besar Kelantan
PMBK ditubuhkan pada tahun 1956, dan telah diperbadankan di bawah Enakmen 1950. Sebuah syarikat di bawah Kerajaan Negeri Kelantan yang menjalankan pelbagai aktiviti perniagaan dalam sektor pertanian dan perladangan, bioteknologi, dinar dirham, sebagai pemaju hartanah, infrastruktur, sumber mineral, teknologi animasi dan kursus multimedia, serta menyediakan perlindungan takaful kepada warga emas.

Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) mempelawa calon yang berkelayakan dan berintegriti untuk mengisi jawatan berikut:

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK)

Jawatan Kosong:

  1. Pembantu Tadbir (Perkeranian) Gred 21

Syarat Permohonan
Untuk melihat syarat permohonan sila melayari iklan jawatan kosong di JobsMalaysia.gov.my dan menggunakan carian “perbadanan menteri besar kelantan” (carian majikan) seperti gambar dibawah:

jawatan kosong pmbk

Cara Memohon:
Untuk memohon jawatan kosong di atas, sila mohon jawatan kosong secara online di JobsMalaysia.gov.my.

Perbadanan Menteri Besar Kelantan
Tingkat 6, Bangunan PMBK, Jalan Kuala Krai,
15050 Kota Bahru, Kelantan.
Telefon: 09-7474082

Tarikh Tutup: 6 Julai 2014

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK)

sex không che having a hard boner in her throat makes hotty very lusty. sex videos pledges fucking dildos. wild doggy style at the kitchen.black porn

Join Chanel Telegram Info Kerjaya Semasa Secara Percuma