Info Kerjaya Malaysia
https://xporn.desi
dailypornhd.pro
indianpornxxx.cc

Jawatan Kosong Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK) (1 Ogos 2014)

0 707

Jawatan kosong terkini Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK). Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi jawatan kosong di bawah.

Like serta Ikut Facebook Kami, follow Chanel WhatsApp Jawatan Kosong & Telegram Portal SPA9 untuk capaian pantas kekosongan jawatan daripada kami sekarang.

maik
Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK) ditubuhkan pada 17 Safar 1334 bersamaan 24 Disember 1915 melalui satu perisytiharan oleh KDYMM Sultan Muhammad Ke IV. Penubuhannya bertujuan untuk menasihati KDYMM Al-Sultan selaku ketua agama berkenaan dengan hal ehwal agama Islam dan adat istiadat Melayu Kelantan.

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan adalah dipelawa untuk mengisi jawatan kosong di Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK) seperti berikut:

Jawatan Kosong Terkini Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK)

Jawatan Kosong:

  1. Pegawai Undang-undang Gred L41 (Lelaki Sahaja)
  2. Pegawai Pengangkutan Gred A17 (Lelaki Sahaja)
  3. Pembantu Operasi Gred N11 (Lelaki Sahaja)

Syarat Lantikan:
Bagi calon yang berminat dengan jawatan kosong di atas, sila layari syarat lantikan di sini.

Cara Memohon:
Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong di atas, sila memohon menggunakan Borang Permohonan Jawatan (MUI)Kn, 1/93 yang boleh dimuat turun di sini atau mengambil sendiri di Bahagian Khidmat Pengurusan, Tingkat 1, Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan.

Salinan sah sijil-sijil persekolahan, kad pengenalan, surat beranak serta surat berkaitan bersama gambar berukuran passport dan sampul berstem yang beralamat sendiri hendaklah dikembarkan bersama borang permohonan. Permohonan yang tidak mengikut peraturan dan lewat diterima tidak akan dilayan. Permohonan hendaklah sampai ke alamat berikut:

YABhg. Dato’ Timbalan Yang Dipertua,
Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan,
Kompleks Islam Darulnaim, Lundang,
15200 Kota Bharu, Kelantan.

Tarikh Tutup: 1 Ogos 2014

Jawatan Kosong Terkini Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK)

sex không che having a hard boner in her throat makes hotty very lusty. sex videos pledges fucking dildos. wild doggy style at the kitchen.black porn

Join Chanel Telegram Info Kerjaya Semasa Secara Percuma