Info Kerjaya Malaysia
https://xporn.desi
dailypornhd.pro
indianpornxxx.cc

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan (PKNNS) (30 September 2014)

0 680

Jawatan kosong terkini Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan (PKNNS). Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi jawatan kosong di bawah.

Like serta Ikut Facebook Kami, follow Chanel WhatsApp Jawatan Kosong & Telegram Portal SPA9 untuk capaian pantas kekosongan jawatan daripada kami sekarang.

Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan (PKNNS)
Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri sembilan (PKNNS) telah ditubuhkan pada 22 MAC 1969. Dari segi pertubuhan ia adalah satu badan berkanun negeri yang mempunyai kuasa-kuasanya sendiri dan bertanggungjawab kepada badan perundangan negeri. Dari segi institusi pula, ia adalah merupakan satu perusahaan awam yang di letakkan di bawah pengawasan Kementerian Kewangan (dahulu Kementerian Pembangunan Usahawan & Koperasi). Perbadanan ini ditubuhkan bagi menggalakkan pembangunan di Negeri Sembilan. Ia juga merupakan agensi amanah bagi melaksanakan dasar-dasar kerajaan terutama di bawah Dasar Ekonomi Baru dan Dasar Pembangunan Nasional serta Rangka Rancangan Jangka Panjang 2.

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan adalah dipelawa untuk mengisi jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan (PKNNS) seperti berikut:

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan (PKNNS)

Jawatan Kosong:

  1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17

Syarat Lantikan:
Bagi calon yang berminat dengan jawatan kosong di atas, sila muat turun syarat lantikan di sini.

Cara Memohon:
Permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan latar diri (resume) yang mengandungi perkara-perkara berikut:

(i) Latar belakang Pendidikan (iv) Penglibatan Luar
(ii) Pengalaman Bekerja (v) Rujukan
(iii) Kemahiran
(vi) Nombor Telefon terkini untuk dihubungi

Setiap permohonan hendaklah menyertakan salinan fotostat Kad Pengenalan, Surat Beranak, Sijil Berhenti Sekolah, Sijil-sijil kelayakan akademik serta la in-lain dokumen yang berkaitan yang telah disahkan benar. Permohonan yang lengkap hendaklah dilampirkan Surat (Cover Letter) yang memaklumkan nama jawatan yang dipohon dan dihantar kepada:

KETUA EKSEKUTIF
PERBADANAN KEMAJUAN NEGERI, NEGERI SEMBILAN
P.O.BOX 158, JALAN YAM TUAN,
70710 SEREMBAN. NEGERI SEMBILAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia & Perkhidmatan Pengurusan)

Tarikh Tutup: 30 Oktober 2014

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan (PKNNS)

sex không che having a hard boner in her throat makes hotty very lusty. sex videos pledges fucking dildos. wild doggy style at the kitchen.black porn

Join Chanel Telegram Info Kerjaya Semasa Secara Percuma