Info Kerjaya Malaysia
https://xporn.desi
dailypornhd.pro
indianpornxxx.cc

Jawatan Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) / (12 – 31 Disember)

0 629

Jawatan Kosong Terkini di Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB). Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi beberapa jawatan kosong di bawah.

Like serta Ikut Facebook Kami, follow Chanel WhatsApp Jawatan Kosong & Telegram Portal SPA9 untuk capaian pantas kekosongan jawatan daripada kami sekarang.

Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan kosong seperti berikut:

  • Safety, Health & Environtment Manager
  • Sales Consultant
  • Sales Manager
  • Security Guard

SYARAT PERMOHONAN

Untuk melihat syarat permohonan sila muat turun iklan jawatan kosong di sini.

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG TERKINI PNMB

Terlebih dahulu sila muat turun borang permohonan di sini.

Borang permohonan mestilah disertakan dengan salinan kad pengenalan, sijil kelahiran dan sijil-sijil persekolahan, kelulusan akademik (termasuk Ijazah , Diploma – jika berkenaan), transkrip keputusan peperiksaan semua semenster serta sekeping gambar berukuran pasport. Semua dokumen hendaklah di SAHKAN daripada salinan asal. Borang-borang permohonan hendaklah diiisi dengan lengkap dan dihantar kepada:-

HRA Department
Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB)
Jalan Chan Sow Lin
50554 Kuala Lumpur

Tel: 03 – 92366888
Fax: 03 – 92366999
Email: [email protected]

Akses permohonan secara online di sini.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN

12 – 31 Disember 2014

PANDUAN MENGHADIRI TEMUDUGA

Kepada calon layak menghadiri temuduga kerja kerajaan dan swasta adalah disyorkan mendapatkan panduan lulus temuduga kerja kerajaan yang pihak kami edarkan.

Untuk pengetahuan anda, panduan temuduga yang kami edarkan merupakan panduan utama yang telah membantu ramai calon lulus dan menjawat jawatan yang di pohon.

Untuk membeli terus sahaja akses laman jualan di bawah.

sex không che having a hard boner in her throat makes hotty very lusty. sex videos pledges fucking dildos. wild doggy style at the kitchen.black porn

Join Chanel Telegram Info Kerjaya Semasa Secara Percuma