Info Kerjaya Malaysia
https://xporn.desi
dailypornhd.pro
indianpornxxx.cc

Iklan Kini Jawatan Kosong Majlis Daerah Tapah

Iklan Jawatan Kosong Majlis Daerah Tapah

Like serta Ikut Facebook Kami, follow Chanel WhatsApp Jawatan Kosong & Telegram Portal SPA9 untuk capaian pantas kekosongan jawatan daripada kami sekarang.
Bil  Jawatan  Kekosongan  Taraf Jawatan 
1.  Pembantu Penguatkuasa Gred KP19  1  Tetap 
2.  Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19  2  Tetap/Kontrak 
3.  Pemandu Kenderaan Gred H11  1  Tetap 

Syarat Lantikan: Keterangan lanjut mengenai syarat lantikan jawatan kosong yang diiklankan boleh didapati di laman Digital Perak

Cara Memohon: 

  • Pemohon hendaklah memohon secara atas talian dengan melayari laman web Digital Perak mulai 28 Mei 2024 (Selasa). 
  • Pemohon TIDAK PERLU mengemukakan sebarang salinan dokumen selepas mengisi secara ATAS TALIAN (ONLINE). Pihak Majlis hanya akan menghubungi calon-calon yang layak untuk ditemuduga sahaja. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan dalam masa (6) bulan selepas tarikh tutup iklan adalah dianggap TIDAK BERJAYA. 
  • Permohonan daripada kakitangan kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan menyertakan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan terakhir dan hanya perlu dibawa semasa Sesi Temuduga. 
  • Calon-calon yang layak dipanggil temuduga dikehendaki membawa dokumen asal dan salinan dokumen yang telah disahkan seperti Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil-Sijil Persekolahan/Akademik yang telah disahkan, dan lain-lain dokumen yang perlu dikemukakan. 

Tarikh Tutup Permohonan: 10 Jun 2024 

Semoga berjaya dalam permohonan kerjaya! 🌟 

Rujukan Jawatan Disini

sex không che having a hard boner in her throat makes hotty very lusty. sex videos pledges fucking dildos. wild doggy style at the kitchen.black porn

Join Chanel Telegram Info Kerjaya Semasa Secara Percuma